Tekstvak:
nicovanstrien.nl

©nicovanstrien2011

Heb weer een nieuw project aangeschaft een  Zhenhua Z50-AH oftewel een replica Honda Minitrail Z50A K1, hij is een beetje verbeund omdat de vorige eigenaar hem naar zijn hand wilde zetten, hij had de kabelboom bijna helemaal verknipt zodat alleen de verlichting nog een beetje werkte.

 

De eerste twee foto’s zijn van zoals ik hem heb gekocht:

De bedoeling van deze brommer is om hem mee te nemen op vakantie in onze Predom caravan, de caravan is vrij klein en deze brommer past er perfect in, ik ga hem technisch weer helemaal in orde maken en ook weer een beetje origineel maken.

Ben al een aardig eind op weg en hij rijdt weer zoals hij zou moeten rijden, de elektra moet nog een beetje op orde gemaakt worden, ik heb het ori stuur met schakelaars er weer op gezet zodat ik het stuur in kan klappen.

Ik heb laatst het tankje bewerkt met remvloeistof om de originele kleur weer tevoorschijn te halen en dat is aardig gelukt, nu het frame nog.

 

Ik heb inmiddels al aardig wat gesleuteld aan deze brommer, tandwielen, ketting en de kettingspanners zijn vervangen, ik heb het voorwiel eruit gehaald omdat hij aanliep zodoende er een andere spacer op gezet en de rem schoongemaakt, ik heb de verlichting voor het grootste gedeelte weer in orde gemaakt zodat alles het weer doet en de rest wordt vervolgd….